Servicii

soc plan.jpg
Realizam servicii de scanare laser cladiri si relevare cladiri


Contactati-ne si sa vom servi cu placere

NU EZITATI: 0745.51.51.53

dan.sumalan@yahoo.comServiciile oferite de noi pot fi impartite in mai multe etape functie de dorintele beneficiarului

-relevare cu scanerul laser a cladirii la exterior, la interior, la exterior si interior, functie de cerintele clientului, procesarea informatiilor obtinute si furnizarea obiectului nor de puncte pentru a fi prelucrat in aplicatia CAD de catre beneficiar

-relevare cu scanerul laser, furnizare obiect nor de puncte si a releveului


Preturile sunt negociabile functie de gradul de complexitate al lucrariiDescrierea procesului:

Se scaneaza cladirea cu scanerul laser la exterior si/sau la interior functie de cat de detaliat se doreste a fi rezultatul scanarii.

Se proceseaza informatia furnizata de scanerul laser astfel incat se va obtine un obiect 3D format dintr-un nor de puncte.

Acest nor de puncte va putea fi atasat unei aplicatii CAD gen Autocad, Archicad, Revit, etc iar ptin operatii specifice de sectionare a obiectului nor de puncte se vor putea trasa linii sau obiecte (pereti) peste conturul acestor sectiuni.

Maecenas aliquet accumsan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Etiam dictum tincidunt diam. Aliquam id dolor. Suspendisse sagittis ultrices augue. Maecenas fermentum, sem in pharetra pellentesque, velit turpis volutpat ante, in pharetra metus odio a lectus. Maecenas aliquet
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one